Nieuws van de website

Geschiedenis van de website

Klik hier, als links het navigatiemenu ontbreekt.

Nieuws van de website

Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de wijzigingen die de laatste tijd zijn aangebracht op de website. De Evenementenkalender en de pagina met links worden continu bijgewerkt. Deze wijzigingen worden hier niet vermeld.

1 nov. 2023

 

Gestopt met de Evenementenkalender.

14 juni 2022

 

Uchiyama.be wordt opgeheven.

3 sept. 2018

 

Vandaag alle links in de linkpagina gecontroleerd. Vele tientallen bleken inmiddels een dode link en zijn verwijderd. Alle links in deze pagina moeten nu weer goed functioneren. Uiteraard kunt u me waarschuwen als weer een dode link tegenkomt.

11 april 2017

 

Sinds vandaag zijn de websites Uchiyama.nl en Uchiyama.be beschikbaar via een SSL-verbinding. Het adres begint nu met https en er verschijnt een slotje in de adresbalk.

9 juni 2015

 

Vanwege de steeds grotere veiligheidsproblemen rond Adobe Flash, hebben we besloten de flash animatie van de startschermen (website en fotogalerij) te verwijderen. Ook speelde mee dat de steeds meer gebruikte tablets en telefoons flash niet of niet meteen weergeven.

2 dec. 2013

 

Op de pagina over het geven van cadeautjes in Japan 'Cadeautjes en de Japanse verpakkingskunst' is een nieuw stukje geplaatst over het geven van cadeautje bij de geboorte van een baby.

18 juni 2012

Op de pagina over de Japanse tuinen in Nederland zijn foto's en informatie geplaatst over de Japanse tuin in Den Helder: Ontmoeting der stromen.

14 maart 2012

Weer aardbevingen in Japan, rond 18 uur (lokale tijd). De zwaarste aardbeving had een kracht van 6.9 op de schaal van Richter. Pagina over de aardbeving is weer bijgewerkt.

1 jan. 2012

In de middag van 1 januari (lokale tijd) werd Japan weer getroffen door een aardbeving, nu het westelijke deel van Honshu inclusief Tokyo. De aardbeving had een kracht van 6.8 op de schaal van Richter. Pagina over de aardbeving is weer bijgewerkt.

9 okt. 2011

Op de pagina Reizen in Japan hebben we voor de gebruikers van Android smartphones een QR-code geplaatst voor het downloaden en installeren van de apps van Hyperdia en Japan Trains. De laatste is volledig in onze karakters.

19 aug. 2011

Weer een sterke aardbeving gevoeld rond 14.30 (lokale tijd) met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter, dichtbij Fukushima. Ook deze is weer tot ver voorbij Tokyo gevoeld. Pagina Aardbeving 2011 is aangepast.

12 aug. 2011

Vannacht om 03.22 uur (lokale tijd) is er weer een sterke aardbeving gevoeld met een kracht van 5,9 op de schaal van Richter, dichtbij Fukushima. Ook deze is weer tot voorbij Tokyo gevoeld. Pagina Aardbeving 2011 is aangepast.

Eventuele op- of aanmerkingen en reacties kunnen via 'contact' worden doorgegeven.


Deze pagina is een onderdeel van Uchiyama's website over Japan
terug naar begin