in oostelijk Honsh

in westelijk Honsh
in Kysh
Klik hier, als links het navigatiemenu ontbreekt.

Kaart van Japan

Kaart van Japan


We hebben voor het gemak en overzichtelijkheid Japan in drie delen gedeeld. Een oostelijk en een westelijk Honsh (het grote hoofdeiland), waarbij de scheidslijn iets ten oosten van Kyoto loopt in N-Z richting, over het Biwameer. Als derde deel hebben we Kysh apart gezet. Kysh is het meest zuidoostelijke van de grote eilanden, met plaatsen als Aso en Nagasaki.
Om foto's van een plaats te bekijken kan men in bovenstaande kaart van Japan op de naam van een plaats klikken. Ook is het mogelijk op een van de drie delen in het topmenu van deze pagina te klikken, waarna de eerste plaats verschijnt met alle andere plaatsen van het betreffende deel in het topmenu.
Op dit moment is nog niet van alle, in bovenstaande kaart genoemde, plaatsen een fotoserie beschikbaar, maar wel van alle plaatsen die boven in de topmenu's staan.
Van een aantal plaatsen, zoals o.a. Tokyo, Kyoto en Nagasaki, zijn er meerdere pagina's beschikbaar. De keuzes voor de verschillende pagina's verschijnen ook bovenin het topmenu.
De laatste uitbreiding betreft een van de 3 mooiste landschappen van Japan: Amanohashidate.


Deze pagina is een onderdeel van Uchiyama's website en fotogalerij over Japan
terug naar begin

orig. 03-02/l.rev. 12-07