Japans nieuws in Nederland

Aardbeving 2011 Het weer in Japan
Links naar Japanse kranten
 

Klik hier, als links het navigatiemenu ontbreekt.


Japans nieuws in Nederland

Deze pagina is bedoeld voor vermelding van nieuws of zaken die niet in de categorie evenementen thuishoren.
Plaatsing van de mededeling op deze pagina is kosteloos. Melden van nieuws of gebeurtenissen kan via het formulier.
Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke fouten in data of teksten.
Door uw info naar ons op te sturen gaat u akkoord met bovenstaande.

 

Recent verschenen boek: Tsukémono
Datum: april 2019

Bericht:
Tsukémono is de titel van een nieuw kookboek waarin je leert om op traditioneel Japanse wijze met groente te toveren. Oosterse alchemie in de keuken, met een beetje zout als het magische ingrediënt. In Japan worden tsukemono-pickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Het zijn gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig thuis toe te passen als toevoeging aan je maaltijd. Door het pickle- proces ontstaat een geconcentreerde smaak en de groenten worden enorm knapperig. Iedereen kan het. Met groente, zout en een pot of een pickle-pers kun je al aan de slag.

Auteur: Peter van Berckel
ISBN: 9789081821575
Hardcover, 200 blz. met vele foto’s en illustraties.
Afmetingen: 30,5 x 21,7 x 2,2 cm
Gewicht: 1200 gram
Uitgever: Rineke Dijkinginga Books
Info: https://petervanberckel.nl/


 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 11 mei 2019


Deze pagina is een onderdeel van Uchiyama's website over Japan
terug naar begin